AXT 2000 Logo Integratori
Prezentare
 Prezentare  Echipamente  Software  Referinte
 Servicii  Engineering industrial  Hardware
 Home >> Prezentare
Title Grey  Prezentare

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

In calitate de furnizori de sisteme de automatizare pentru procesele industriale, rolul nostru este de a asigura consultanta (pentru stabilirea solutiei optime de control a procesului) precum si de a proiecta si executa hardware-ul si software-ul necesar oferirii unei solutii la cheie.

Sectoarele industriale in care am realizat aplicatii de succes sunt: industria alimentara, industria berii, industria chimica, industria cimentului, a materialelor de constructie precum si in domeniul apei: statii de tratare apa, statii de epurare sau sisteme de distributie.

Criteriul hotarator in proiectare este stabilitatea si robustetea sistemului, fara insa a neglija aspecte precum: usurinta in operare, monitorizarea si inregistrarea erorilor, diagnosticarea eventualelor defecte precum si un service rapid si facil. De asemenea, un accent important este pus pe documentarea consistenta a aplicatiei.

Proiectarea unui sistem de automatizare implica alegerea pentru inceput a unei solutii standard, implementata si testata cu succes, urmand dezvoltarea si modificarea ei pentru a satisface cerintele clientului pentru aplicatia in cauza.

Executia tablourilor de automatizare si forta prespune folosirea exclusiv a echipamentelor de comutatie si actionare electrica avand calitatea garantata de numele producatorilor SIEMENS, MOELLER, RITTAL.

Solutiile software furnizate de AXT 2000 asigura o functionare sigura a instalatiilor in conformitate cu conditiile din camp intrucat:
 Achizitioneaza si analizeaza permanent datele din proces pentru a lua rapid decizii corecte,
 Minimizeaza costurile de productie optimizand consumurile energetice si de materie prima
 Asigura usurinta in exploatare a echipamentelor de monitorizare si control prin proiectarea unor
 interfete de operare prietenoase si flexibile in conformitate cu cerintele clientului.
info@axt.ro  Copyright 2003  AXT 2000